Alla inlägg under december 2010

Av Kerstin Johansson - 9 december 2010 20:56

Så härlig dag det har varit idag! Först kommer man till skolan, läraren för hela dagen är sjuk och vi får uppgifter att göra, men softar (Katrines ord) väldigt mycket.Kka lunch med sötnötrna Katrine och Maritza på McDonalds också. När dagen i skolan tog slut så gick vi til Gustav Adofs Torg och inledd vårt letande efter julklappar. Jag hittade *** till min kära Paul och Katrine hittade några goa killparfymer på Åhlens. Hon köpte även en jättefin sak, men vet ej om jag får skriva det här så jag gör inte det, låt oss bara säga en fin sak! ;)


Sen tog jag bussen he m Maritza, skulle iväg och handla infömogondagen mysande med mina flickor! Efter praktiken imorgon ska vi alla hem till mig och käka mat och göra pepparkakor, tita på Idol och sen en film. Så klart ska doom sova över här också! :D Så på lördagen ska vi har mumsig frukost tillsammans.


På söndag kommer äntlige min älskling hem från Tenneriffa, och fy vad jag har saknat honom! Och gör fortfarande för han har ju inte kommit hem än! :(  Jag saknar hans charmiga leende, hans skratt, hans underbara blå ögon (och hela han så klart). Jag saknar till och med hans tjat, hans irritation, hans stök och hans glömskhet! Han e så fin och underbar, helt otrolig! Jag har den bästaste pojkvännern i världen! Bara tre dagar kvar tills han e hemma, oh jag längtar såååå!!!! <3

  


Saknar också den här lilla trollungen! Evelina och Paul



Någon hade kommenterat att jag skulle skriva mer om Media centert som vi har på vår dator som jag nämnt tidigare. Jag vet inte riktigt vad mycket mer jag kan säga om det. Jag tror det är inkopplat med tvn från datorn, så att man får alla tvkanaler som man har in till Media centert. Där kan man spela in program, kolla en typ tvtablå så man kan spela in kommande program någon vecka framöver. Jag tror man kan ha bilder och sådana saker där också, och så vet jag att man kan kolla på film där också. Man sätter in en vanlig DVD i datorn så spelas den upp i Media center, fiffigt va? ;) Hoppas du blev nöjd med den informationen. Och sen ska jag bara tillägga också att den tröjan jag köpte verkligen är mysig! ;D


Nu ska jag fortsätta att plocka lite här hemma, har redan städat en del. Ska bara vila mina stackars arma fötter lite innan jag sätter igång! Ha en fortsatt trevlig kväll alla fina :)


Love

Kerstin



Av Kerstin Johansson - 9 december 2010 20:26

Allt detta tjatet om vad man tror på och inte tror på, jag är lite trött på det. Min åsikt är att religion förstör och skapar krig. Visst kan det vara en tröst för de som behöver det att tro på gud osv, men det är inget jag gör.


Jag tror på andar, onda och goda krafter. Låter kanske lite barnsligt men jag gör verkligen det. Alla dessa berättelser man hört, det är verkligen så man får gåshud! Jag minns en gång då jag låg och sov när jag bodde hos mamma i lägenheten. Det kändes väldigt tungt att andas och jag kunde verkligen inte öppna mina ögon, trots att jag var vaken, kanske var det av rädsla? Men jag kommer ihåg hur jag kunde få upp mina ögon när det kändes som någonting kom rakt igenom mig. Så ja, jag tror på sådant! Detta med att spå folkoch så det tror jag också på, men det måste vara rätt människa som spår en, en människa med den gåvan. Det finns ju säkert hur många som helst som lurar folk med sådana saker. Många jag känner har blivit spådda och det har gått i uppfyllelse allt som medierna har sagt, så jag vet att jag inte vågar gå till ett medium och bli spådd, tänk så ska jag dö dagen efter liksom, nej ush!


Jag säger inte att det är fel att ha en tro, en religion, men man kan väl ha det inom rimliga gränser? Och sen detta att de flesta religioner är ganska lika och har "samma personer sina berättelser", jaha, då e det väl samma jävla sak ändå väl?? Visst tror jag att dessa människorna i bibels, koran osv har funnits, men kanske har allt inte gått till exakt som det står. Alla vet ju hur människan kan ljuga, vad är det som säger att de som skrivit alla dessa religösa texter inte ljuger? Ja, man kan ju undra..


Jag tror att människan kommer att förstöra denna världen vi lever i just nu. Visst har många börjat bli miljömedvetna, men jag vet inte om jag tror att det är försent att ändra på det, skedet att jorden förstörs har kanske redan börjat?


Detta var min tro, hoppas folk inte ser ner på mig, för jag ser inte ner på de som har en annorlunda tro än vad jag har, punkt slut.


Love

Kerstin


"Ab igne ignem" - Av eld kommer eld.

 


Av Kerstin Johansson - 8 december 2010 19:57

Ja då har jag gjort ännu ett zumbapass! Fy vad det e skoj, jag kan riktigt se folk utifrån se mig när jag ser ut som en idiot! HAHAHAHA!!! Vissa steg är riktigt svåra att hänga med på, eftersom dom går igenom stegen så snabbt, men det är ju bara att göra om det om och om igen så sätter man det sen (efter typ 20 gånger)!


Jag tycker det e kul att man rör så mycket på höfterna för då känns det som rumpan, låren och kärlekshandtagen försvinner, haha. Nej men ni som känner mig vet ju hur mycket jag tycker om att röra på höfterna!? Nu känner jag att efter ett pass som känns som två timmar kommer jag springa in i duschen och sitta där i minst en timme! Får ej mer iallafall för då ska jag se på Grays, tydligen säsongsavslutning idag också :(


Åter till Zumban så rekommenderar jag er till att åtminstånde testa på det, för det är så himla kul! Jag vet att jag ska fortsätta göra det om och om igen, fast Paul får inte se det förräns jag kan det ordentligt, annars skrattar han bara åt mig när jag inte hänger med dom! :P


Love

Kerstin



Av Kerstin Johansson - 8 december 2010 18:07

Hmm..ett ögonblick..jag vet inte riktigt vad som är menat att man ska skriva här? Ett lycligt ögonblick, sorligt, bra, dåligt? Jag väljer att ta ett roligt ögonblick.


När jag och mina syskon var mindre så bodde min mamma i en lägenhet, två av oss delade ett rum med en våningssäng och den sista hade ett eget rum. Jag delade med min syster, eftersom vi båda är flickor så det kändes väl mest praktiskt. Där inne i vårt flickrum hade vi alla möjliga leksaker! En gång så satte vi på dockkläder på vår ena katt och la honom i vår dockvagn! Men det gör vål alla småbarn som har husdjur? :P


Mitt ögonblick är egentligen många små ögonblick. För mig är det ett ögoblick som jag saknar, när jag och mina syskon lekte och inte hade ett enda bekymmer, när man inte hade några ansvar. När man bara kunde vara sig själv och leka vad som helst, vad som än kom upp i vår fantasi. Det var roligt. Så jag kan väl säga att jag saknar den tiden, de ögonblick som vi lekte och hade roligt, för det var många gånger som vi bråkade för fullt!


Puss på er mina kära syskon!


Love

Kerstin



Av Kerstin Johansson - 7 december 2010 16:40

Som jag nämnt innan så har jag alltid haft en bästa vän, en som man kan luta sig mot och allt det där en bästa vän ska vara. Nu tror jag att det inte är så längre. Jag är mer självständig eller själv, välj själv vilket.


Visst har jag vänner, och de är de bästa i hela världen, men jag har inte den kontakten rikgit längre som man har med sin bästa vän. Kanske skulle man kunna säga att Paul är min bästa än, för vi kan prata om allt, men egentligen skulle jag inte vilja säga det så. Ska jag välja en bästa vän så är det min storasyster Ingrid. Hon är så mycet för mig, min syster, min vän, haha j även min mamma ibland! ;P Hon är den som jag alltd sett upp till, och den som jag kan prata om allt med, förutom Paul då. Hon är den som får veta allt först. Hon finns där och stöttar mig, och jag det samma för henne. Vi har roligt tillsammans, men kan även bråka så det knakar. Jag vet inte riktigt vad mer jag kan skriva om henne, hon är den bästa i välden, min syster, min vän.


Jag älskar sig storasyster! <3


 


 


 


 


 


  


"Amicus verus est rara avis" - En sann vän är en ovanlig fågel



Av Kerstin Johansson - 6 december 2010 21:15

      Jag hittade bilder på det jag handlade idag, har ju ingen egen kamera så jag kan inte ta bilder!



Jag älskar tröjan, har på mig den nu och myser !!


Har tränat lite på provet nu, och jag vet ej vad jag ska tycka om det, om det är lätt eller svårt.. Texten e lätt, men tror att provet kommer vara halvsvårt. Får se imorgon hur det gick!


Nu ska jag se på en film, just like heaven. Väldigt bra, har sett den tidigare. Jag älskar Media center, skit bra att man bara kan välja vad man vill se på, spela in och sedan titta på det en annan dag. Det brukar jag göra med alla mina braiga serier som jag följer.


Ha en fortsatt trevlig måndagkväll!


Love

Kerstin



"Aliena vitia oculis videmus, nostra (vitia) in tergo (habemus)" - Vi ser felet i andras ögon, vi har våra egna fel på ryggen


Av Kerstin Johansson - 6 december 2010 18:01

Min dag..Ja det började med att väckarklockan ringde halv nio för jag skulle äntligen till skolan! Jag gick upp och åt frukost och gjorde sånna saker som man brukar göra innan man ska iväg, inte behöver jag informera om de sakerna? Jag mötte Maritza, min kompis, och gick till bussen kvart i tio(skulle med bussen tio). Första lektionen var Samhäll, och ja där hände inte så jättemycket intressant som vanligt. Därefter var det lunch, vi hade köttbullar, potatis, brunsås och lingon. Köttbullarna smakade lite märkligt och såsen var lite vattnig, men jag ska ju inte klaga jag är ju inte världens stjärnkock! Efter lunchen skulle vi egentligen ha ett prov i projekt & Företagande, men eftersom de flesta varit sjuka så behövde vi inte göra det. Vissa valde att göra det ändå, men jag, Katrine, Maritza, Emelie och Malin gick till Entré istället och kollade på kläder. Jag köpte en jättefin bh och en mysig, vinterisch (som jag kallar det) och varm tjocktröja. Efter shoppingrundan började vi vårt IV-val, stil och form som vi har just nu. Det var ganska mycket prat om hur skolan är nu och så, ganska kul ändå att vi kan prata om det så här. Sen hade vi rast och gick till Shadis för att köpa lite tilltugg. När vi sedan kom tillbaka igen så fick vi en liten uppgift, och sedan kom rektorn, på vår begäran, för att prata med oss. Vi slutade lite över fyra och då tog jag bussen hem med Maritza. Nu sitter jag här och skriver, lagar mat och tittar på 16 and pregnant. Duktiga jag! ;)


Jag har fått beställt tid för massage också, det ska bli så himla skönt!


Jag ska plugga lite till det förflyttade provet senare och sen ska jag inte göra så mycket mer idag.


Nu bränns nästan mina potatisbullar!!


Love

Kerstin

Av Kerstin Johansson - 5 december 2010 21:57

  
(gammal bild)


Vilket vackert väder vi har, verkligen!


Jag tittade precis på Prinsen i egypten, jättebra tecknad film. Även om den handlar om något jag till viss del inte tror på så är den väldigt fin och har ett bra budskap. Jag rekomenderar er att se den! Jo, jag tittar på tecknade filmer trots att jag är vuxen (och ja jag är vuxen, vid 18 räknas man faktiskt som vuxen, ni som inte visste det)!

   Det är jättefint att i slutet så när alla ska gå ut ur egypten så kommer det en flicka som hjälper en gammal kvinna oh senare när flickan är rädd när de är i havet så finns den gamla kvinnan där för henne. Kalla mig känslig men jag tyckte det var jättefint och fick en liten tår i ögat.


Jag skulle berätta för er att jag åt precis det jag sa att jag skulle äta! (plus lussekatter och minus grönsaker) :P


Det var en mysig dag/kväll med syster igår. Och som vi skrattade, snacka om att vi var trötta ett tag! Det blev inte Eclipse, pga att filmen inte hade kommit för vädert var så dåligt, så vi tittade på Avatar istället. Väldigt bra den med! Såg dock inte slutet för jag somnade, men jag har redan sett filmen så jag vet hur den går och slutar. :P Tack så mycket kära syster <3


Tack vare syrran så har jag fått lite julkänsla och lyssnade tom på julsånger innan idag. Jag har köpt och slagit in julklappar idag också, hoppas folk gillar dom! Den till mig och Paul kommer jag iallafall gilla, hahaha!

   Nu har jag till bror, lillasyster och Evelina kvar bara, ja och pappa oxå, men vet ej vad man kan köpa till dem...


Jag klippte Pauls föräldrar idag också, snällt att jag fick mer än vad jag begärde av dem, väldigt generöst! Och efter det gjorde jag lite zumba som paul fixat till mig. Haha fy vad jag är duktig asså! Får ta och träna lite mer på det innan Paul får se mig göra det haha.


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men kanske ta och läsa eller titta på tv, beroende på hur trött jag känner mig, har inte känt efter än! Jag har dock, nog, tagit ett beslut idag som jag får prata med Paul om när han kommer tillbaka så får vi se hur jag görangående det.


Nej nu får ni inte höra av mig förrän imorgon, och då kan jag kanske berätta lite mer ingående om jag blivit bättre på Zumba efter andra gången (som vissa jag känner brukar vara när han gör saker en andra gång). God natt alla trötta!


Love
Kerstin



Presentation


Mitt namn är Kerstin och jag är född 1992. Jag bor med min pojkvän i Trelleborg och hans dotter bor hos oss varannan vecka. Jag är en nyexaminerad student som nu har stigit in i arbetsvärlden. Här i min blogg kommer du få läsa allt möjligt i mitt liv, och

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<<
December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards